Caffeine n Cookies

Rocket Aparati

Rocket Espresso – Savršenstvo Kafe i Estetike

Rocket Espresso je sinonim za visokokvalitetne espreso mašine koje spajaju tehničku izvrsnost sa prefinjenim dizajnom. Ova italijanska kompanija je postala nezaobilazno ime među zaljubljenicima u kafu širom sveta.

Sa svojom preciznom termalnom stabilnošću i brzim zagrevanjem, Rocket Espresso mašine omogućavaju ljubiteljima kafe da stvore savršeno izbalansiranu šoljicu espresa, kapućina ili lattea. Njihov izuzetno izrađen sistem za ekstrakciju obezbeđuje optimalno izvlačenje arome i ukusa iz svake kafe.

Ali Rocket Espresso nije samo o performansama. Njihova estetika i pažljivo dizajnirani detalji čine ove mašine pravim remek-delima u kuhinji ili kafiću. Od klasičnog vintage izgleda do modernih varijacija, Rocket Espresso mašine se ističu svojom elegancijom i unikatnim karakterom.

Kroz kombinaciju vrhunskih tehničkih karakteristika i estetskog dizajna, Rocket Espresso mašine predstavljaju ultimativno iskustvo za sve koji cene vrhunski espreso i žele da ga pripremaju sa stilom.

Novi Appartamento TCA

           “Rocket Espresso sa ponosom predstavlja potpuno novi Appartamento TCA, sledeća generacija Appartamenta sa podešavanjem kontrole temperature.
Appartamento TCA je evolucija naše kultne Appartamento aparata za espreso sa modernom estetikom i karakteristikama koje Appartamento podižu na novi nivo. Novorazvijene funkcije i poboljšanja mašine pružaju još bolje iskustvo kafe kod kuće, podižući standard za performanse u ovoj kategoriji vrhunskih domaćih aparata za espreso.
Dostupan u 5 različitih kombinacija boja. Klasično kućište mašine od nerđajućeg ili mat crnog sa belim, crnim ili bakarnim kružnim umecima bočne ploče. Preuzmite brošuru ispod da biste saznali više. Dizajn Valerio Cometti+V12 Dizajn.”

Previous slide
Next slide